за нас

Нашата мисия

Началото винаги е трудно. Затова нашата мисия е да ви помогнем да започнете и да ви стимулираме да не спирате. Трябва само да повярвате, че можете и вече ще сте наполовината път от целта. Ще ви помогнем да заобичате процеса и така резултатите няма да закъснеят.

Кои сме ние

Малко повече за нас

Казвам се Тихомир Литов и практикувам тренировки с тежести повече от 6 години. Постоянно търся и се запознавам с нови и модерни начини на трениране и хранене, за да постигна възможно най-добри резултати и цели. С течение на времето съм открил подходящия начин за мен и моя начин на живот и мога да помогна на теб, като стъпките към новото ти аз ще бъдат съобразени с начинът ти на живот и заедно ще постигнем най-добрата форма!

Казвам се Александър Марчев и се занимавам със фитнес повече от десетилетие. Отне ми много усилия, време и проучване да създам перфектната комбинация от Тренировъчен и Хранителен режим, с които да придобия най-добрата си форма. Сега съм тук, за да помогна и на вас да направите същото! Ако уважаваш себе си и желаеш да имаш тялото, което заслужаваш, свържи се с нас и нека заедно стартираме твоята трансформация!

Направи нещо днес, за което бъдещото ти аз ще ти бъде благодарно!

тренирай с нас

какво ще постигнем

Здравословно хранене

Перфектна и мечтана форма

Добро здравословно състояние

Повишен тонус и повече енергия